Perfectioneren

Wie kent het niet, na een paar afdalingen voel je je benen, je bent moe en wellicht zelfs een beetje gefrustreerd, omdat het niet gaat zoals je wil en zoals je tijdens je laatste wintersportvakantie gestopt bent.

Zeker ook de ervaren skiër, die al jaren op de piste te vinden is, gunt zichzelf een opfriscursus en boekt een professional voor zichzelf.

Al na een paar bochten weet hij of zij precies wat er nog verbetert kan worden om het skiplezier terug te brengen of te vergroten. Na twee uur privéles skiet u volgens de nieuwste techniek met minder kracht en meer souplesse en kunt u weer echt genieten van uw wintersport.

groepslessen voor kinderen

Les met nederlands sprekende leraren

Voor kinderen vanaf 6 jaar

Vanwege de kwaliteitsgerichte opzet van onze skischool, de grootte en het feit dat onze privéleraren niet onbeperkt te boeken zijn, verzoeken wij u tijdig uw reservering, bij voorkeur voor aanvang van uw vakantie, aan ons door te geven. Op die manier kunnen we ervoor zorgdragen dat u, op de door u gewenste tijdstippen, uw lessen kunt volgen.

groepslessen voor kinderen

Om die reden overwegen wij onze groepslessen in te korten van 4 naar 3 uur, zonder middagpauze en lunch. Wij zijn voornemens de lessen van 11.00 tot 14.00 uur te gaan geven.

 De voordelen van deze groepslessen "light" van 11.00 tot 14.00 uur zijn onder andere:

  • We omzeilen hiermee de piekuren (tussen 9.30 en 10.30 uur) bij de liften en verzamelplaatsen.
  • We benutten de rustige tijd op de pistes en bij de liften tussen 11.30 en 13.00 uur, de ervaring leert dat de meeste mensen rond die tijd hun middagpauze nemen.
  • We vermijden de grote drukte in restaurants tussen 11.30 en 13.00 uur.

Privélessen kunnen geboekt worden voor 2, 3 of 4 uur. Wanneer uw kinderen op dezelfde piste kunnen skiën en hun tempo gelijkwaardig is aan elkaar, kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om voor hen samen een privéleraar boeken.

Omdat privélessen vrij intensief zijn, adviseren wij u om niet meer dan 2 uur per dag te boeken. We realiseren ons dat privélessen, in vergelijking met groepslessen daadwerkelijk duurder zijn, maar de leercurves van beide lestypes zijn niet met elkaar te vergelijken. Tijdens privélessen leert men in een korte tijd namelijk wezenlijk meer dan tijdens 5-daagse groepslessen.Trefpunt voor de groepslessen: 11.00 uur Isskogel bergstation – Arena Center – op de oefenweide bij het bord van onze skischool (staat aan de linkerzijde).

Trefpunt voor privélessen: Isskogel bergstation – Arena Center – op de oefenweide bij het bord van onze skischool (staat aan de linkerzijde).

Contact

Adventure Snowsportschule
GERLOS TOTAL
Ingo Kupfner
Gerlos 176
A-6281 Gerlos
Austria

+43-(0)5284/5429

E-mailen

Schischule Gerlos Total, Privatunterricht
Klicken Sie hier, um diese Seite bei Facebook empfehlen zu können. Bereits beim Anklicken werden Daten zu Facebook übertragen.

Social Media

Partner / Sponsors

Elan Skis

Kontakt

Adventure Snowsportschule
GERLOS TOTAL
Ingo Kupfner
Gerlos 176
A-6281 Gerlos
Austria

+43-(0)5284/5429

E-mailen

webdesign by Gerhard Flatscher, 2016
 

Datenschutzhinweis

Diese Webseite nutzt externe Komponenten, wie z.B. Google-Analytics welche dazu genutzt werden können, Daten über Ihr Verhalten zu sammeln. Datenschutzinformationen