ONLINE BOEKEN

Perfectioneren

Wie kent het niet, na een paar afdalingen voel je je benen, je bent moe en wellicht zelfs een beetje gefrustreerd, omdat het niet gaat zoals je wil en zoals je tijdens je laatste wintersportvakantie gestopt bent.

Zeker ook de ervaren skiër, die al jaren op de piste te vinden is, gunt zichzelf een opfriscursus en boekt een professional voor zichzelf.

Al na een paar bochten weet hij of zij precies wat er nog verbetert kan worden om het skiplezier terug te brengen of te vergroten. Na twee uur privéles skiet u volgens de nieuwste techniek met minder kracht en meer souplesse en kunt u weer echt genieten van uw wintersport.

"Corona-Proof" groepslessen

Les in kleine groepen met nederlands sprekende leraren

Voor kinderen vanaf 6 jaar

Wij hebben met realisme en eerlijkheid naar het komende winterseizoen gekeken en ervoor gekozen om, vanwege COVID-19, hoofdzakelijk privélessen of groepsless "corona-proof" aan te bieden.

Dit betekent niet dat u in uw eentje de lessen moet gaan volgen. Privélessen kunnen bij ons geboekt worden door bijvoorbeeld familieleden of vrienden .

Zo kunnen we waarborgen dat er voldoende afstand gehouden wordt en vermijden we contacten tussen onbekenden. Op deze manier, kunnen we u, onze skileraren en onszelf beschermen!

Vanwege de kwaliteitsgerichte opzet van onze skischool, de grootte en het feit dat onze privéleraren niet onbeperkt te boeken zijn, verzoeken wij u tijdig uw reservering, bij voorkeur voor aanvang van uw vakantie, aan ons door te geven. Op die manier kunnen we ervoor zorgdragen dat u, op de door u gewenste tijdstippen, uw lessen kunt volgen.

"Corona-Proof" groepslessen

Het is op dit moment, vanwege de huidige situatie omtrent COVID-19, nog onduidelijk op welke manier wij groepslessen kunnen en mogen gaan geven. Onze grootste zorg betreft de contacten tussen onbekenden tijdens de groepslessen. Deze zorg geldt zeker ook voor de lunch, tijdens de middagpauze van deze lessen.

Om die reden overwegen wij onze groepslessen in te korten van 4 naar 3 uur, zonder middagpauze en lunch. Wij zijn voornemens de lessen van 11.00 tot 14.00 uur te gaan geven.

 De voordelen van deze ‘Corona-Proof’ groepslessen van 11.00 tot 14.00 uur zijn onder andere:

  • We omzeilen hiermee de piekuren (tussen 9.30 en 10.30 uur) bij de liften en verzamelplaatsen.
  • We benutten de rustige tijd op de pistes en bij de liften tussen 11.30 en 13.00 uur, de ervaring leert dat de meeste mensen rond die tijd hun middagpauze nemen.
  • We vermijden de grote drukte in restaurants tussen 11.30 en 13.00 uur.
  • Wanneer u uw kinderen om 14.00 uur weer afhaalt, is het een stuk rustiger in de restaurants en kunt u daar, indien u dat wenst, in alle rust gaan lunchen.

Op dit moment adviseren wij onze klanten om bij voorkeur privélessen te boeken. Juist in de huidige tijd is dat een veilige oplossing voor zowel u als uw kinderen en daarnaast ook voor onze skileraren. Privélessen kunnen geboekt worden voor 2, 3 of 4 uur. Wanneer uw kinderen op dezelfde piste kunnen skiën en hun tempo gelijkwaardig is aan elkaar, kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om voor hen samen een privéleraar boeken.

Omdat privélessen vrij intensief zijn, adviseren wij u om niet meer dan 2 uur per dag te boeken. We realiseren ons dat privélessen, in vergelijking met groepslessen daadwerkelijk duurder zijn, maar de leercurves van beide lestypes zijn niet met elkaar te vergelijken. Tijdens privélessen leert men in een korte tijd namelijk wezenlijk meer dan tijdens 5-daagse groepslessen.

Omdat het skiën van wedstrijden, met de daarbij behorende prijsuitreikingen een hoger risico op besmettingen geven, kunnen wij dit onderdeel deze winter helaas niet door laten gaan.

Vanzelfsprekend ontvangen alle kinderen van ons wel een oorkonde en medaille na afloop van de skilessen.

 

De "corona-proof" groepslessen starten op zondag en maandag. Kinderen die gelijke ervaring in het skiën hebben, kunnen dagelijks beginnen (vanaf 5 of meer kinderen). Gevorderden kunnen dagelijks starten.

Trefpunt voor de ‘Corona-Proof’ groepslessen: 11.00 uur Isskogel bergstation – Arena Center – op de oefenweide bij het bord van onze skischool (staat aan de linkerzijde).

Trefpunt voor privélessen: Isskogel bergstation – Arena Center – op de oefenweide bij het bord van onze skischool (staat aan de linkerzijde).
Covid19-Infos

Contact

Adventure Snowsportschule
GERLOS TOTAL
Ingo Kupfner
Gerlos 176
A-6281 Gerlos
Austria

+43-(0)5284/5429

E-mailen

Schischule Gerlos Total, Privatunterricht
Klicken Sie hier, um diese Seite bei Facebook empfehlen zu können. Bereits beim Anklicken werden Daten zu Facebook übertragen.

Social Media

Partner / Sponsors

Elan Skis

Kontakt

Adventure Snowsportschule
GERLOS TOTAL
Ingo Kupfner
Gerlos 176
A-6281 Gerlos
Austria

+43-(0)5284/5429

E-mailen

webdesign by Gerhard Flatscher, 2016
 

Datenschutzhinweis

Diese Webseite nutzt externe Komponenten, wie z.B. Google-Analytics welche dazu genutzt werden können, Daten über Ihr Verhalten zu sammeln. Datenschutzinformationen