Perfectioneren

Wie kent het niet, na een paar afdalingen voel je je benen, je bent moe en wellicht zelfs een beetje gefrustreerd, omdat het niet gaat zoals je wil en zoals je tijdens je laatste wintersportvakantie gestopt bent.

Zeker ook de ervaren skiër, die al jaren op de piste te vinden is, gunt zichzelf een opfriscursus en boekt een professional voor zichzelf.

Al na een paar bochten weet hij of zij precies wat er nog verbetert kan worden om het skiplezier terug te brengen of te vergroten. Na twee uur privéles skiet u volgens de nieuwste techniek met minder kracht en meer souplesse en kunt u weer echt genieten van uw wintersport.

Servicevoorwaarden – Adventure Snowsportschule Gerlos Total

Algemene voorwaarden & belangrijke informatie voor uw boeking

√ Lifttickets zijn niet bij de prijs inbegrepen.

√ Als een groep wordt teruggebracht tot minder dan 4 deelnemers, behouden we ons het recht voor om deze te annuleren samenvoegen of het aantal lessen inkorten.

√ Meerdere docentwisselingen mogelijk door de flexibele organisatie.

√ Wij wijzen elke aansprakelijkheid af voor ongevallen die zich voordoen tijdens of voor de skilessen. De ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering is de verantwoordelijkheid van de cursisten.

√ Ongebruikte cursustickets worden niet terugbetaald, behalve bij medische afwezigheid Bevestiging.

√ Restitutie van de prijs wegens blessure of ziekte alleen met medische bevestiging. Alleen ongebruikte dagen (verschil volgens prijslijst) worden terugbetaald.

√ Cursusannuleringen wegens weersinvloeden (overmacht) worden niet vergoed.

√ Privécursussen vinden plaats in alle weersomstandigheden.

√ De cursustickets zijn niet overdraagbaar! Niet gebruikte cursusdagen vervallen!

√ Je kunt je boekingen kosteloos annuleren tot 48 uur voor aanvang van de cursus!

√ Betaalmiddelen: Online bestellingen: Mastercard, Visa, Paypal, EC-Maestro / kaartverkoop in het skischoolbureau: Contant (€), EC, Mastercard en Visa √Bij besmettelijke ziekten of symptomen van Covid 19, deelname aan een cursus uitgesloten.

√ Alle leveringen en diensten van de skischool op basis van online bestellingen via internet, Kaartaankopen in het kantoor van de skischool of andere online diensten zijn gebaseerd op deze algemene voorwaarden.

√ Het gebruik van de liften is niet bij de skicursus inbegrepen. Voor storingen van de kabelbaan De skischool geeft geen vergoeding voor verloren lesuren.

Foto & film materiaal
Tijdens de cursustijden, skiraces of prijsuitreiking maakt de skischool foto's. Deze worden gebruikt voor reclamedoeleinden (bijv. prospectus, website, Facebook, Instagram). online aanbieding

Inhoud van het online aanbod:
De skischool (hierna "auteur" genoemd) aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de actualiteit, correctheid, Volledigheid of kwaliteit van de verstrekte informatie. Aansprakelijkheidsclaims tegen de auteur met betrekking tot materiële of immateriële schade veroorzaakt door het gebruik of niet-gebruik van de verstrekte informatie of door het gebruik van onjuiste en onvolledige informatie zijn in principe uitgesloten, tenzij kan worden aangetoond dat de auteur opzettelijk of grof heeft gehandeld. nalatigheid schuld bestaat.

Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. De auteur behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor delen van de pagina's te verwijderen of het gehele aanbod zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen Publicatie tijdelijk of definitief stopzetten.

Contact

Adventure Snowsportschule
GERLOS TOTAL
Ingo Kupfner
Gerlos 176
A-6281 Gerlos
Austria

+43-(0)5284/5429

E-mailen

Schischule Gerlos Total, Privatunterricht
Klicken Sie hier, um diese Seite bei Facebook empfehlen zu können. Bereits beim Anklicken werden Daten zu Facebook übertragen.

Social Media

Partner / Sponsors

Elan Skis

Kontakt

Adventure Snowsportschule
GERLOS TOTAL
Ingo Kupfner
Gerlos 176
A-6281 Gerlos
Austria

+43-(0)5284/5429

E-mailen

webdesign by Gerhard Flatscher, 2016
 

Datenschutzhinweis

Diese Webseite nutzt externe Komponenten, wie z.B. Google-Analytics welche dazu genutzt werden können, Daten über Ihr Verhalten zu sammeln. Datenschutzinformationen