1
2
3
4
5
6

Skischule Gerlos Total

De persoonlijke skischool in Gerlos

Daarom vinden wij kwaliteit belangrijk!

In onze filosofie hebben wij als Ski en snowboardschool de verplichting om u ons plezier, onze kennis en ervaring - enthousiast en gemotiveerd op u over te brengen.

De jarenlange ervaring van onze leraren, alsook de kleinschaligheid van onze Ski- en snowboardschool, maak het voor ons mogelijk om elke gast een individueel programma te bieden. De persoonlijke aandacht voor elke individuele gast is bij ons zeer belangrijk.

We hebben ons aanbod opnieuw beoordeeld. Groepslessen zullen we enkel "groepsles light" (11 - 14 uur) aanbieden. We zullen ons voornamelijk op privélessen gaan richten.

Onze tip voor het komende seizoen: ‘Gezins-privélessen’.

Dit betekent niet dat u in uw eentje de lessen moet gaan volgen. Privélessen kunnen bij ons geboekt worden door bijvoorbeeld familieleden, vrienden en collega’s.

Vanwege de kwaliteitsgerichte opzet van onze skischool, de grootte en het feit dat onze privéleraren niet onbeperkt te boeken zijn, verzoeken wij u tijdig uw reservering, bij voorkeur voor aanvang van uw vakantie, aan ons door te geven. Op die manier kunnen we ervoor zorgdragen dat u, op de door u gewenste tijdstippen, uw lessen kunt volgen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, neemt u dan gerust contact met ons op. We staan u heel graag te woord. U kunt ons mailen of bellen. Maar u mag ook uw telefoonnummer aan ons doorgeven, we bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Hartelijk welkom!

Ingo Kupfner & Team


We love wintersport
Neem een uurtjes privéles om je techniek op te frissen en je weer zeker te voelen.
Zo weet je na een paar tips weer hoe het gaat, komt het geleerde van de afgelopen jaar weer makkelijk terug en kan je weer met een glimlach van de berg af.

Angst overwinnen - Zelfvertrouwen opbouwen

Priveles Perfectioneren
Priveles Perfectioneren
Priveles Angst overwinnen 
Priveles Angst overwinnen

Perfectioneren

Wie kent het niet, na een paar afdalingen voel je je benen, je bent moe en wellicht zelfs een beetje gefrustreerd, omdat het niet gaat zoals je wil en zoals je tijdens je laatste wintersportvakantie gestopt bent.

Zeker ook de ervaren skiër, die al jaren op de piste te vinden is, gunt zichzelf een opfriscursus en boekt een professional voor zichzelf.

Al na een paar bochten weet hij of zij precies wat er nog verbetert kan worden om het skiplezier terug te brengen of te vergroten. Na twee uur privéles skiet u volgens de nieuwste techniek met minder kracht en meer souplesse en kunt u weer echt genieten van uw wintersport.


Opfriscursus

Zeker ook de ervaren skiër, die al jaren op de piste te vinden is, gunt zichzelf een opfriscursus en boekt een professional voor zichzelf.

 

Angst overwinnen – Zelfvertrouwen opbouwen - Eigen kunnen verbeteren

Privatunterricht - Technik verbessern
Privatunterricht - Technik verbessern

Personal trainer / Privéleraar

Iedereen is uniek, we leren allemaal op ons eigen tempo, soms valt het kwartje binnen 5 seconden, soms duurt het wat langer, maar iedereen kan zijn of haar doel bereiken.

Als je al jarenlang skiet of board, heb je geen zin meer om in groepsverband les te krijgen. Het is natuurlijk wel gezellig, maar elke dag een standaard programma volgen is niet je ding.

Nog beter op de piste voor de dag komen en het liefst zo snel mogelijk wil je echter wel, denk dan eens aan privéles.

Voor elke persoon, jong of oud, zeer ervaren of het wintersport virus net te pakken, wij denken voor elke persoon de perfecte leraar in huis te hebben. Klikt het tussen cursist en leraar, dan is leren leuk en gaat het automatisch.


 

Tijd voor Wintersport!

 

Kinderen

De eerste Skiles .....zeker een Succes

 

Contact

 

Met onderstaande verklaring, bevestig ik, dat ik de gegevensverwerkingsovereenkomt/privacyverklaring gelezen heb en deze accepteer.

 
 
Bitte geben Sie den Wert, den Sie auf dem Bild sehen, in das Feld ein.

Adventure Snowsportschule GERLOS TOTAL
A-6281 Gerlos 176

mlschschl-grlst

Social Media

Partner / Sponsors

Elan Skis

Kontakt

Adventure Snowsportschule
GERLOS TOTAL
Ingo Kupfner
Gerlos 176
A-6281 Gerlos
Austria

+43-(0)5284/5429

E-mailen

webdesign by Gerhard Flatscher, 2016
 

Datenschutzhinweis

Diese Webseite nutzt externe Komponenten, wie z.B. Google-Analytics welche dazu genutzt werden können, Daten über Ihr Verhalten zu sammeln. Datenschutzinformationen