Perfectioneren

Wie kent het niet, na een paar afdalingen voel je je benen, je bent moe en wellicht zelfs een beetje gefrustreerd, omdat het niet gaat zoals je wil en zoals je tijdens je laatste wintersportvakantie gestopt bent.

Zeker ook de ervaren skiër, die al jaren op de piste te vinden is, gunt zichzelf een opfriscursus en boekt een professional voor zichzelf.

Al na een paar bochten weet hij of zij precies wat er nog verbetert kan worden om het skiplezier terug te brengen of te vergroten. Na twee uur privéles skiet u volgens de nieuwste techniek met minder kracht en meer souplesse en kunt u weer echt genieten van uw wintersport.

Skitoeren

Skitoeren in een ongerept winterlandschap, ver weg van het lawaai en de hectiek op de piste - dit zijn wel de meest ideale kanten van het skiën.

Of bij het naar boven lopen met vellen onder de ski´s of bij een prikkelende afdaling door de stuivende poedersneeuw - het is en blijft een pure belevenis!

Wij bieden skitoeren aan in verschillende moeilijkheidsgraden. Van beginnerstoeren tot toeren met meer uitdaging is alles mogelijk.

Skitouren Skischule Gerlos Total

Torhelm 2.452m

Moeilijkheid: licht - middel
Hoogtemeters: 1.230 hm
Duur: 3 / 3,5 h
Verzamelpunt: volgens afspraak

Ronachgeier 2.392m

Moeilijkheid: middel
Hoogtemeters: 810 hm
Duur: 2 / 2,5 h
Verzamelpunt: volgens afspraak

Het toerprogramma wordt uiteraard samengesteld aan de hand van het niveau van de deelnemers, het weer en de sneeuwcondities.

Ski toeren op de piste voor beginners 

Tijdens een makkelijk skitoer wordt de looptechniek, de korte bochten techniek, het omgaan met de offpiste-uitrusting en de regels voor offpiste uitgelegd. De basis cursus is de ideale voorbereiding voor verdere skitoeren.

Schönbichl 2.049m

Moeilijkheid: licht
Hoogtemeters: 1.100 hm
Duur: 2,5 / 3 uur
Verzamelpunt: volgens afspraak

Falschriedl 2.420m

Moeilijkheid: licht - middel
Hoogtemeters: ca. 1.100 hm
Duur: 3 / 4 h
Verzamelpunt: volgens afspraak

 

Contact

Adventure Snowsportschule
GERLOS TOTAL
Ingo Kupfner
Gerlos 176
A-6281 Gerlos
Austria

+43-(0)5284/5429

E-mailen

Schischule Gerlos Total, Privatunterricht
Klicken Sie hier, um diese Seite bei Facebook empfehlen zu können. Bereits beim Anklicken werden Daten zu Facebook übertragen.

Social Media

Partner / Sponsors

Elan Skis

Kontakt

Adventure Snowsportschule
GERLOS TOTAL
Ingo Kupfner
Gerlos 176
A-6281 Gerlos
Austria

+43-(0)5284/5429

E-mailen

webdesign by Gerhard Flatscher, 2016
 

Datenschutzhinweis

Diese Webseite nutzt externe Komponenten, wie z.B. Google-Analytics welche dazu genutzt werden können, Daten über Ihr Verhalten zu sammeln. Datenschutzinformationen