Perfectioneren

Wie kent het niet, na een paar afdalingen voel je je benen, je bent moe en wellicht zelfs een beetje gefrustreerd, omdat het niet gaat zoals je wil en zoals je tijdens je laatste wintersportvakantie gestopt bent.

Zeker ook de ervaren skiër, die al jaren op de piste te vinden is, gunt zichzelf een opfriscursus en boekt een professional voor zichzelf.

Al na een paar bochten weet hij of zij precies wat er nog verbetert kan worden om het skiplezier terug te brengen of te vergroten. Na twee uur privéles skiet u volgens de nieuwste techniek met minder kracht en meer souplesse en kunt u weer echt genieten van uw wintersport.

FAQ`s

Veel gestelde vragen

Geven wij les in alle Niveaus?
Vanzelfsprekend worden de lessen in alle Niveaus aangeboden.
Bij de indeling worden alle deelnemers op hun niveau getest en aan de hand daarvan in de groep ingedeeld.

Is de skipas bij de skiles inbegrepen?
De skipas is niet bij de prijs inbegrepen, u kunt deze bij de liften te kopen. De tarieven vindt u op www.zillertalarena.at 

Hebben beginners ook een skipas nodig?
Ja. iedereen die van de liften in het skigebied gebruik maakt, heeft een skipas nodig.

Gaan de lessen bij alle weersomstandigheden door?
Zowel de kinder als de volwassenen lessen gaan bij alle weersomstandigheden door; verondersteld dat de liften in bedrijf zijn. Privélessen gaan altijd door, gereserveerde lessen kunnen niet omgeboekt worden.

Waar zijn de verzamelpunten, waar moet ik mij melden?
Voor alle (kinderen en volwassenen) is het verzamelpunt bij de Isskogelbahn.

Ons bureau bevindt zich midden in het centrum, naast de sportwinkel “ Sport 2000”
Hier kunt u zich voor de lessen aanmelden en ontvangt u alle verdere informatie. U kunt ons bureau herkennen aan de Adelaar.

Kunnen onze kinderen samen in één groep?
De indeling van de kinderen gebeurt in de eerste plaats in onze skischool, op grond van de skiervaring van de kinderen en van hun leeftijd. Mochten uw kinderen of bevriende kinderen ongeveer even goed skiën, vragen wij u vriendelijk dat voor de indeling op de eerste dag bij de indeler te melden. Wij zullen ons best doen uw wensen te vervullen! Mochten uw kinderen niet evengoed skiën, dan gaat het kind dat beter skiet in een lagere groep, zodat de kinderen met minder ervaring ook goed mee kunnen komen.

Is het mogelijk v.w.b. de tijd, wanneer zowel de ouders als kinderen in de skischool zijn de kinderen op tijd bij hun skileraar af te zetten?
Ja, de indeling is zo op elkaar afgestemd dat de volwassenen later beginnen (kinderen kunnen vanaf 9.30 uur gebracht worden, de indeling van de volwassenen begint om 10.00 uur). De kinderen worden altijd opgevangen tot dat de kinderen door de ouders worden opgehaald.

Hoe verloopt de groepenindeling?
Wij delen de groepen in aan de hand van het niveau, bij de kinderen wordt ook naar de leeftijd gekeken.

Wanneer een persoon het niet leuk vindt, kan men dan ook naar iets anders wisselen (bijv. van snowboard naar skiles)?
Dit is zonder problemen mogelijk. Wij vragen u vriendelijk dit in het bureau aan te geven, zodat wij de cursus kunnen omboeken.

Kan men ook in de loop van de week met een cursusbeginnen?
De groepenindelingen zijn op zondag en maandag. Het is voor de gevorderden wel mogelijk om in de loop van de week te beginnen! De groepslessen lopen van zondag tot en met donderdag.

Hoe vroeg moeten wij een privéleraar reserveren?
Hoe vroeger hoe beter, zodat wij alle mogelijkheden hebben om de leraren op de door u gewenste tijd in te delen. De reservering kunt u niet alleen bij ons het bureau doen, dit kan ook telefonisch of per e-mail!

Is het ook mogelijk het overblijven voor enkele afzonderlijke dagen te boeken?
Ja, wij vragen u vriendelijk het overblijven minimaal één dag van tevoren bij ons in het bureau te boeken, of op dezelfde dag voor het begin van de skiles!

Vanaf welke leeftijd kunnen de kinderen op skiles?
Vanaf 4 jaar.Voor de driejarige kinderen bieden wij halfdaagse skilessen aan (Mini Club). Voor alle andere kinderen een hele dag cursus met of zonder overblijven. Bij snowboardcursussen adviseren wij een minimumgrens van 10 jaar. Op verzoek is het ook mogelijk om voor jongere kinderen een snowboardcursus of privéles te boeken.

Welke talen spreken de leraren?
De lessen worden in het Nederlands, Duits, Engels en Frans gegeven. Op aanvraag kunnen eventueel ook andere talen geboekt worden.

Is er voor groepscursussen een voorreservering noodzakelijk?
In de groepencursussen is er meestal voldoende plaats. Wij raden u aan een registratieformulier op onze homepage in te vullen. Dit maakt een snellere aanmelding bij ons in de skischool mogelijk.

Moeten de skilesdagen achter elkaar worden opgenomen?
De dagen moeten wel achter elkaar volgen, omdat de groepen met het programma doorgaan wat als gevolg heeft dat het niveau verschil de volgende dag te groot is. Er kan dan eventueel een groepenwissel plaatsvinden. Het beste is om dit met uw leraar te overleggen.

Wat in geval van een ongeval?
De leskaarten zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. Wij kunnen geen geld terug geven. Wij (Skischool Gerlos Total) zijn niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen.

Krijgt men het geld terug wanneer de kinderen het niet leuk vinden?
Over het algemeen krijgt men het geld alleen terug wanneer er een bevestiging van de arts voorligt (ziekte of ongeval). Er zijn meerdere aanbiedingen (probeerkaart, verlenging...) om het "risico" voor u zo gering mogelijk te maken. Mocht het toch niet lukken, kunnen wij binnen de skischool Gerlos Total alles verrekenen of omboeken.

Kan men in de skischool met credit card betalen?
Wij accepteren Visa, Mastercard, EC-kaart en contant geld.

Contact

Adventure Snowsportschule
GERLOS TOTAL
Ingo Kupfner
Gerlos 176
A-6281 Gerlos
Austria

+43-(0)5284/5429

E-mailen

Schischule Gerlos Total, Privatunterricht
Klicken Sie hier, um diese Seite bei Facebook empfehlen zu können. Bereits beim Anklicken werden Daten zu Facebook übertragen.

Social Media

Partner / Sponsors

Elan Skis

Kontakt

Adventure Snowsportschule
GERLOS TOTAL
Ingo Kupfner
Gerlos 176
A-6281 Gerlos
Austria

+43-(0)5284/5429

E-mailen

webdesign by Gerhard Flatscher, 2016
 

Datenschutzhinweis

Diese Webseite nutzt externe Komponenten, wie z.B. Google-Analytics welche dazu genutzt werden können, Daten über Ihr Verhalten zu sammeln. Datenschutzinformationen